Etiketter

söndag 9 november 2014

Min musli

Havregryn, gärna fiber
Linfrön
Vetekli, havrekli
Vetegroddar
Bovetekross
Pumpafrön
Solrosfrön
Hampafrön
Kokos, gärna stora flingor
Massor av valnötter. Det godaste som finns.
Cashewnötter
Lite andra nötter. Hasselnötter, mandlar Salta jordnötter funkar faktiskt för de passar in med allt det andra 
Bipollen (köpte jag på Bondens marknad)
Rågkross, fast det kan bli lite hårt att tugga på
Vatten
Olja (gärna kokos)
Sött ex, honung eller rårörsocker. Om jag trasiga kakor av olika slag tar jag i dem (jag vägrar ju kasta nåt)

Detta rör jag ihop till en tjock gröt och så får det svälla ett tag.
In i ugnen. Länge. 
Rör då och då.

Svalna. 
Sedan torkad frukt. Favoriten är Saltå Kvarns aprikoser som jag klipper i små bitar.
Russin
Tranbär.
Vad som helst. Papaya

Det är sååå gott! Utan min musli skulle jag inte vilja stiga upp på morgonen!
Bra lunch också.
Mycket fil och mycket musli - mätt länge! 

1 kommentar:

Maria sa...

Å tack Karin
Nu ska min utvecklas!